AnaSayfa / Genel / Kahve falında yer fıstığı topladığını görmek

Kahve falında yer fıstığı topladığını görmek

Kahve falında yer fıstığı topladığını görmek yollarının açılacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yer fıstığı topladığını gördüyseniz:

  • Hümanist tavırlar, sosyalleşme, farklı şeyler deneme isteği, öneriler, tavsiyeler ön plana çıkabilir.

Kahve falında yer fıstığı toplamak hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yer fıstığı topladığını görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında yer fıstık toplamak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, kariyer sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında yer fıstığı yediğini görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taze yer fıstığı yemek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yer fıstığı görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, büyük bir sorun oluşacağına delalet eder.

Kahve falında kabuklu yer fıstığı yemek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında yer fıstığı ekmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir