AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolma yaparken görmek

Kahve falında dolma yaparken görmek

Kahve falında dolma yaparken görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, İslami olarak günahlarının artacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında dolma yaparken gördüyseniz:

  • Küçük bir zehirlenme tehlikesi yaşayabilirsiniz.

Kahve falında incir dolması görmek günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ dolma görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, içinin hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında dolma yemek görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru dolma görmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine delalettir.

Kahve falında biber dolması görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buzdolabında dolma görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kadayıf dolması yemek rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, gönül kapılarını açacağına inanılır.

Kahve falında dolma yapmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir