AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir dolması görmek

Kahve falında incir dolması görmek

Kahve falında incir dolması görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, bekârlığına da veda edeceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine inanılır.

Kahve falında incir dolması gördüyseniz:

  • Kendinizi veya imajınızı güvence altına almak için bazı kişilerde yardım isteyebilirsiniz.

Kahve falında incir dolması yemek kul hakkına girmeyeceğine, uzun süre cesaretini toplayamayacağına yorulur.

Kahve falında incir dolması görmek şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pirinçli dolma görmek bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil dolmalık biber yemek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında dolma görmek üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında yaprak dolması yediğini görmek yolunda gideceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tepside dolma görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolmalık kırmızı biber görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir