AnaSayfa / Genel / Kahve falında biber dolması görmek

Kahve falında biber dolması görmek

Kahve falında biber dolması görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, aklına giren şeytana uyacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında biber dolması gördüyseniz:

  • Resmi dairelerle olan işlerinizde olmadık zorluklar çıkabilir.

Kahve falında dolmalık biber doldurmak çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, gönül sızılarının dineceğine yorulur.

Kahve falında kuru biber dolması görmek gelirinin artacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine alamet eder.

Kahve falında dolma biber yapmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında biber dolma görmek çok üzüleceğine, çok yıpranacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine delalettir.

Kahve falında biber dolması yapmak yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dolma biber görmek el üstünde tutulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında dolma biberi görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil dolmalık biber yemek her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir