Kahve falında dolma yapmak

Kahve falında dolma yapmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, heveslerinin biteceğine, karlı bir iş ortaklığı yapacağına, büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, parasız günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dolma yapmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da parasal akışı ilgilendiren konularda rahatsız edici ufak tefek olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında mumbar dolması yapmak rızkın çoğalacağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı biber dolması yapmak hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında biber dolması yapmak iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında dolma yapmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine yorulur.

Kahve falında pirinçle dolma yapmak kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine inanılır.

Kahve falında dolma yemeği yapmak acılarını dindireceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında dolma biberi yapmak atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine delalet eder.

Kahve falında pirinç dolma yapmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top