AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadayıf dolması yemek

Kahve falında kadayıf dolması yemek

Kahve falında kadayıf dolması yemek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kadayıf dolması yemek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, ortam sertleşiyor, gergin etkiler devreye giriyor.

Kahve falında kadayıf dolması yemek ticaretinin gelişeceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadayıf dolması görmek hayırlı işlerde yer alacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna yorulur.

Kahve falında cevizli kadayıf yemek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında fıstıklı kadayıf yemek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, daha bir sevileceğine yorulur.

Kahve falında tel kadayıf yemek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında tel kadayıfı yemek fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında cevizli kadayıf tatlısı yemek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, hayat boyu çok sevileceğine işarettir.

Kahve falında taş kadayıf yemek isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir