AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantı yedirmek

Kahve falında mantı yedirmek

Kahve falında mantı yedirmek içinden çıkılamaz bir hal alacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerin yoluna gireceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine tabir olunur.

Kahve falında mantı yedirmek gördüyseniz:

  • Sizi yanıltan veya aldatmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında birinin mantı yediğini görmek kafa dağıtacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına delalettir.

Kahve falında mantı yedirmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, onlardan taraf hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında birinin mantı yaptığını görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, hanesinin bollukla dolacağına işaret eder.

Kahve falında mantı kapatmak çok büyük bir çalışma yapılacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında patatesli mantı görmek ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında mantı yaparken görmek şansının ve bahtının açılacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mantı satmak bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında mantı yapanı görmek uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının günden güne azalacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir