AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolma kalem görmek

Kahve falında dolma kalem görmek

Kahve falında dolma kalem görmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, zorlukların günden güne artacağına, tövbelerin kabul olacağına inanılır.

Kahve falında dolma kalem gördüyseniz:

  • Sağlık konusunda aşırı tehlikeler karşısında değilsiniz.

Kahve falında dolma kalem vermek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına işaret eder.

Kahve falında dolma kalem almak geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine delalet eder.

Kahve falında dolma kalem görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah dolma kalem görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında dolma kalem hediye almak büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, çalışmaların bol kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı dolma kalem görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kabak çiçeği dolması görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında biber dolması görmek onları tebrik edeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir