AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolma kalem hediye almak

Kahve falında dolma kalem hediye almak

Kahve falında dolma kalem hediye almak sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına alamet eder.

Kahve falında dolma kalem hediye almak gördüyseniz:

  • Yakın zamanda belli bir ödül söz konusu olabilir.

Kahve falında dolma kalem hediye almak yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı dolma kalem görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, yöneticilik koltuğuna oturacağına delalet eder.

Kahve falında dolma kalem vermek elindekileri de yitireceğine, rahat nefes alınacağına, zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah dolma kalem görmek bilgi ile donanacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında dolma kalem görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine rivayet eder.

Kahve falında dolma kalem almak maddi ve manevi olarak yıkılacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kalem hediye edildiğini görmek ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında kalem hediye almak yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir