AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolar çalmak

Kahve falında dolar çalmak

Kahve falında dolar çalmak malının üstüne mal ekleyeceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine rivayet eder.

Kahve falında dolar çalmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızın yardım taleplerini geri çevirmeyin.

Kahve falında dolar çalmak aşama kaydedeceğine, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dolar mark görmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında demetle dolar görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, her şeyin ters gideceğine yorulur.

Kahve falında dolar dağıtmak içinden çıkılamaz bir hal alacağına, önüne çıkan engelleri kolayca aşmasını bileceğine bu sayede gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolar parası görmek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işarettir.

Kahve falında yerde dolar görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deste dolar görmek yaşama isteğinin artacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında altın dolar görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, daha rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir