AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolar parası görmek

Kahve falında dolar parası görmek

Kahve falında dolar parası görmek ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, güzel günlere kavuşacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına işaret eder.

Kahve falında dolar parası gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın tekliflerini kabul etmemelisiniz.

Kahve falında dolar para bulmak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine delalettir.

Kahve falında dolar ve para görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine delalet eder.

Kahve falında dolar ve türk parası görmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine alamet eder.

Kahve falında kağıt para dolar görmek koltuğunun yükseleceğine, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt para ve dolar görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, rahat şekilde geçineceğine işarettir.

Kahve falında dolar para almak sebep olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında para dolar görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, neşeli bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında dolar parası görmek bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir