AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde dolar görmek

Kahve falında yerde dolar görmek

Kahve falında yerde dolar görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, yeni bir araba satın alınacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına delalet eder.

Kahve falında yerde dolar gördüyseniz:

  • Sizi istemediğiniz bir yönde ilerlemeye zorlayan kişiler olabilir.

Kahve falında yerde dolar görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yerde dolar bulmak malvarlığının artacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında yerden dolar toplamak bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amerikan doları görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında doların yükseldiğini görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına inanılır.

Kahve falında dolar saymak kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yırtık dolar görmek zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında demetle dolar görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, ağrı ve sancılarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir