AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne tarafından akrabaları görmek

Kahve falında anne tarafından akrabaları görmek

Kahve falında anne tarafından akrabaları görmek ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sevdikleri ile kavuşacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, dolayısıyla geleceğine değer katacağına, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında anne tarafından akrabaları gördüyseniz:

  • Hiç olmadığınız kadar politik olmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında anne tarafından akrabaları görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine inanılır.

Kahve falında anne tarafından akraba görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akraba tarafından bıçaklanmak çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akraba tarafından öpülmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baba tarafından akraba görmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında akraba tarafından vurulmak arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan fal sahibinin yalnızlaşacağına, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine delalettir.

Kahve falında akrabası tarafından bıçaklanmak yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında anne akrabalarını görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir