AnaSayfa / Genel / Kahve falında akraba tarafından öpülmek

Kahve falında akraba tarafından öpülmek

Kahve falında akraba tarafından öpülmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, daha isabetli kararlar alacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında akraba tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Çekingen ya da kararsız davranırsanız bazı kayıplara uğrayabilirsiniz.

Kahve falında baba tarafından akraba görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akraba tarafından öpülmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine rivayet eder.

Kahve falında akraba tarafından bıçaklanmak başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, işlerin ters gideceğine işarettir.

Kahve falında anne tarafından akraba görmek hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında anne tarafından akrabaları görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, hayatın düzene gireceğine inanılır.

Kahve falında akrabası tarafından bıçaklanmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akraba tarafından vurulmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabasıyla kavga ettiğini görmek büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir