AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz mutfak dolabı görmek

Kahve falında beyaz mutfak dolabı görmek

Kahve falında beyaz mutfak dolabı görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, güvenli ve mutluluk dolu seyahate, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz mutfak dolabı gördüyseniz:

  • İşinizi veya duygusal hayatınızı ilgilendiren ilişkilerinizde sıkıntılar yaşanabilir.

Kahve falında beyaz mutfak dolabı görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski mutfak dolabı görmek elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı mutfak dolap görmek maddi sıkıntısı olmayacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya tabir olunur.

Kahve falında mutfak dolabını temizlemek bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında mutfak dolabı yaptırmak yaşama dört elle sarılacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında yeşil mutfak dolabı görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mutfak dolabı silmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine inanılır.

Kahve falında mutfak dolabı temizlemek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir