AnaSayfa / Genel / Kahve falında çelik dolap görmek

Kahve falında çelik dolap görmek

Kahve falında çelik dolap görmek ters giden işlerin düzeleceğine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, daha rahat bir hayatı olacağına delalettir.

Kahve falında çelik dolap gördüyseniz:

  • Kendinizi birşeyler yapmak, sorumluluklarınızı yerine getirmek zorunda hissetmeyin.

Kahve falında çelik dolap görmek huzurlu bir hayata adım atacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çelik tencere yıkamak aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çelik tencere almak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında çelik tepsi görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çelik çomak oynamak dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çelik yelek giymek hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında çelik eşya görmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında çelik kasa açmak mutluluktan havalara uçacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir