AnaSayfa / Genel / Kahve falında çocuğuna süt içirmek

Kahve falında çocuğuna süt içirmek

Kahve falında çocuğuna süt içirmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğuna süt içirmek gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle ilişkilerinizi kuvvetlendirmenizi sağlayacak seyahat planları yapabilir, ilginç objeler satın alabilirsiniz.

Kahve falında erkek çocuğa süt içirmek kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, işlerinin büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında çocuğuna süt içirmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete işarettir.

Kahve falında erkek çocuğuna süt içirmek bir süre iş bulmakta zorlanacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında anne sütü içtiğini görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi yavrusuna süt içirmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında köpeğin süt içtiğini görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında çocuga süt içirmek sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, üzücü olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kediye süt içirmek uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir