AnaSayfa / Genel / Kahve falında süt içmemek

Kahve falında süt içmemek

Kahve falında süt içmemek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, bol para kazanacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, borçlarının artacağına işarettir.

Kahve falında süt içmemek gördüyseniz:

  • Yeni arkadaşlar edinebilir, ilerlemenize yardımı dokunabilecek bilgilere erişebilirsiniz.

Kahve falında bebek süt içirmek hep iyi, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında erkek bebeğe süt içirmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına inanılır.

Kahve falında anne sütü içtiğini görmek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin süt içtiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında çocuga süt içirmek keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında süt içerken görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına işarettir.

Kahve falında kedi yavrusuna süt içirmek büyük başarılara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk süt içtiğini görmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir