Kahve falında anne sütü görmek

Kahve falında anne sütü görmek gelirinin daimi olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne sütü gördüyseniz:

  • Sorularınız cevapsız kalmayacak, taleplerinizi dile getirin.

Kahve falında anne sütü görmek değer verdiği bir eşyayı kaybedeceğine ancak çok aramasına rağmen bir türlü bulamayacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında süt veren anne görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına işaret eder.

Kahve falında süt anne olduğunu görmek dileklerinin kabul olacağına, ağır günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında anne sütü emmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine inanılır.

Kahve falında bardakta anne sütü görmek kazancın katlanacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine delalettir.

Kahve falında anne süt sağmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine yorulur.

Kahve falında süt anne olmak işlerinin yarım kalacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine yorulur.

Kahve falında anne sütü aktığını görmek karanlık geçen günlere güneş doğacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir