Kahve falında dolabı açmak

Kahve falında dolabı açmak onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, ününün çoğalacağına, kişinin yüzünün güleceğine, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına alamet eder.

Kahve falında dolabı açmak gördüyseniz:

  • Özel sırlarınızı paylaşmamanızda fayda var.

Kahve falında dolap açmak başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi sıkıntılardan kurtulmaya inanılır.

Kahve falında anahtarla dolap açmak eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dolap kapağı açmak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dolabı açmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, ticaretinin hızlanacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kitap dolabı görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mutfak dolabı temizlemek üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dolabını toplamak çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine rivayet eder.

Kahve falında dolapta et görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir