AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolaba tırmanmak

Kahve falında dolaba tırmanmak

Kahve falında dolaba tırmanmak işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, endişelerinin son bulacağına, eline büyük paralar geçeceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, yokluk çekmeyeceğine, istenmeyen olayların olacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine işarettir.

Kahve falında dolaba tırmanmak gördüyseniz:

  • Romantizm hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında dolaba tırmanmak sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında mutfak dolabı silmek kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine tabir olunur.

Kahve falında kıyafet dolabı görmek bunun için her gün şükredeceğine, moralinin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında dolap düzeltmek konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına işarettir.

Kahve falında dolap taşımak çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında açık dolap görmek aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında mutfak dolabının yıkıldığını görmek geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında dolapta dondurma görmek doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir