AnaSayfa / Genel / Kahve falında dolap taşımak

Kahve falında dolap taşımak

Kahve falında dolap taşımak dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, çok mutlu günler geçireceğine, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, iç sıkıntısına, borçlarının kendisini çok aşacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına inanılır.

Kahve falında dolap taşımak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi veya bilginizi kullanarak ekstra para kazanmanın yollarını bulabilirsiniz.

Kahve falında dolap taşımak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine delalettir.

Kahve falında eski bir dolap görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında kahverengi dolap görmek büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında dolap kilidi görmek kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına delalet eder.

Kahve falında dolapta yumurta görmek yenileceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya rivayet eder.

Kahve falında eski mutfak dolabı görmek lükse ve konfora kavuşacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına inanılır.

Kahve falında dolap devirmek maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında erzak dolabı görmek iletişim konusunda daha güçlü olunacağına ve fal sahibinin çevresi ile uyum içinde bir hayat süreceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir