AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık dolap görmek

Kahve falında açık dolap görmek

Kahve falında açık dolap görmek sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet eder.

Kahve falında açık dolap gördüyseniz:

  • Yeni şeylerin veya diyalogların peşinden gidebilirsiniz.

Kahve falında açık dolap görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında dolabı açmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında karışık dolap görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil mutfak dolabı görmek uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfak dolabı silmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, yapılan hataların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında mutfak dolabının yıkıldığını görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor dolap görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında dolapta karpuz görmek tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir