AnaSayfa / Genel / Kahve falında dökülmüş çiçek görmek

Kahve falında dökülmüş çiçek görmek

Kahve falında dökülmüş çiçek görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında dökülmüş çiçek gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda hızlı adımlar atıyorsunuz.

Kahve falında çiçek almak saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiçekler arasında olmak kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında nişan çiçeği görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğine çiçek vermek başka alanlara yöneleceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı çiçek toplamak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına işaret eder.

Kahve falında sevgiliye çiçek almak aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, yani babasına benzeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olduğun birinden çiçek almak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, uzun süre işsizlik çekeceğine alamet eder.

Kahve falında lila renkli çiçek görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir