AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişan çiçeği görmek

Kahve falında nişan çiçeği görmek

Kahve falında nişan çiçeği görmek dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişan çiçeği gördüyseniz:

  • Belli konularda ilerleme sağlayabilmek için gereken değişiklik ya da düzenlemeleri bir an önce yapmalısınız.

Kahve falında nişan çiçeği görmek elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığınız birisiyle nişanlanmak tüm hayatının durma noktasına geleceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin nişanlandığını görmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski nişanlının ailesini görmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında eski nişanlıya sarılmak iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına delalettir.

Kahve falında nişan bozmak illet hastalıklara tutulmayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başka birini nişanlanmış görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kardeşinin nişanını görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bolluk ve bereket göreceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir