AnaSayfa / Genel / Kahve falında küs olduğun birinden çiçek almak

Kahve falında küs olduğun birinden çiçek almak

Kahve falında küs olduğun birinden çiçek almak çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, işlerinin iyi gideceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında küs olduğun birinden çiçek almak gördüyseniz:

  • Kendinizle ilgili her başlığa çeki düzen vermek isteyebilirsiniz.

Kahve falında küstüm çiçeği görmek bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun birinden çiçek almak kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, çok zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında ölen birinin küstüğünü görmek kötü durumların ortadan kalkacağına, bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında anneyi küs görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine inanılır.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barışmak yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanı öpmek yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işaret eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle tartışmak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına tabir olunur.

Kahve falında küs akrabasını görmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, bir ömür olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir