AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçek almak

Kahve falında çiçek almak

Kahve falında çiçek almak zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek almak gördüyseniz:

  • Ani kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında tarlaya çiçek ekmek sıkıntıların büyüyeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çiçek vermek kendisi paralayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sıklamen çiçeği görmek kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçeklere su dökmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna işaret eder.

Kahve falında vazoda çiçek görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına delalettir.

Kahve falında mor çiçek tarlası görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ünlü birinden çiçek almak epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deve tabanı çiçeği görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir