Kahve falında birini doktor olarak görmek

Kahve falında birini doktor olarak görmek nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, itibar kazanacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini doktor olarak gördüyseniz:

  • Sizi seven kişiler ya da hayranlarınız uzun zamandır onlardan yardım istemenizi veya destek olmalarına olanak tanımanızı bekliyorlar.

Kahve falında kendini doktor görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine işarettir.

Kahve falında doktorluğu kazandığını görmek Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına rivayet eder.

Kahve falında doktorla nişanlanmak hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde doktor görmek patron koltuğunda oturacağına, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında göz doktoruna muayene olmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine yorulur.

Kahve falında hastane ve doktor görmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında doktor olduğunu görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doktordan ilaç almak çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir