AnaSayfa / Genel / Kahve falında muayene edildiğini görmek

Kahve falında muayene edildiğini görmek

Kahve falında muayene edildiğini görmek sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, hayallerinin yıkılacağına, işlerinin artacağına, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, işlerin ters gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muayene edildiğini gördüyseniz:

  • Kendinize biraz rahat verin.

Kahve falında muayene edildiğini görmek ailesinin de büyük olacağına, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doktorun muayene ettiğini görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına delalettir.

Kahve falında hasta muayene etmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında diş doktoruna muayene olmak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında doktora muayene olmak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında rahimden muayene olmak insan sevindireceğine, dua alacağına, hayırlı bir terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan doktora muayene olmak mutluluğunun artacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında göz muayenesi olmak mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir