AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorlar görmek

Kahve falında doktorlar görmek

Kahve falında doktorlar görmek işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, kurulu düzenin bozulacağına, kötü sözler duyulacağına, kısmetin kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu günlerin biteceğine, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında doktorlar gördüyseniz:

  • Bir an önce nasıl yol alacağınızı tasarlamalısınız.

Kahve falında evinde doktor görmek özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, büyük bir işin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktor önlük giymek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, parasının ve makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında oğlunun doktor olduğunu görmek bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında doktorun kan aldığını görmek yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş doktoru olmak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doktorla sohbet etmek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında cilt doktoru görmek fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir