AnaSayfa / Genel / Kahve falında diş doktoru olduğunu görmek

Kahve falında diş doktoru olduğunu görmek

Kahve falında diş doktoru olduğunu görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diş doktoru olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal sorunlar işlerinizi yavaşlatabilir veya planlarınızı bozabilir.

Kahve falında diş doktoruna gitmek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında diş doktoru olduğunu görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına delalet eder.

Kahve falında diş doktoruna muayene olmak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, spora başlayacağına yorulur.

Kahve falında diş doktoru olmak işinden evine gidip geleceğine, büyük bir ikilemde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diş doktorunu görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında diş doktoru görmek hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, aile huzurunuzun bozulacağına işaret eder.

Kahve falında diş doktor görmek kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında diş doktoruna gittiğini görmek mutluluk ve saadete, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir