AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil önlüklü doktor görmek

Kahve falında yeşil önlüklü doktor görmek

Kahve falında yeşil önlüklü doktor görmek iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, ün yapmayı başaracağına, sorunların çözüme kavuşturulacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil önlüklü doktor gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz şeyler veya size karşıt görüşlerde olan kişilerle ilgili konular için üzülmemelisiniz.

Kahve falında yeşil önlüklü doktor görmek maddi çıkmazların biteceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında doktor önlüğü giymek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Kahve falında doktor önlük giydiğini görmek zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü giymek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz doktor önlük giymek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında doktor önlük görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına işarettir.

Kahve falında beyaz önlüklü doktor görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir