AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında ölen birinin kavga ettiğini görmek

Kahve falında ölen birinin kavga ettiğini görmek büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, ün salacağına, bol para kazanacağına, aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Kahve falında ölen birinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Uzaktan gelen biriyle tanışacaksınız.

Kahve falında anne ve babanın kavga ettiğini görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında akrabayla kavga ettiğini görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyle kavga ettiğini görmek umutlarının biteceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında patronla kavga ettiğini görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, kişinin yaşamının değişeceğine işarettir.

Kahve falında eşlerin kavga ettiğini görmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine alamet eder.

Kahve falında babanın kavga ettiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sözlü kavga ettiğini görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kavga ettiğin biriyle konuşmak şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir