AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavga etme görmek

Kahve falında kavga etme görmek

Kahve falında kavga etme görmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, mutluluk ve huzur bulacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kırgınlıkların geçeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalettir.

Kahve falında kavga etme gördüyseniz:

  • Son döenemlerde yaptığınız çalışmalarla ilgili destek arıyorsanız hamlenizi yapın.

Kahve falında kavga edildiği görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlısıyla kavga ettiğini görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  delalet eder.

Kahve falında kuzeniyle kavga ettiğini görmek kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasıyla kavga ettiğini görmek eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kavga ettiğin kişiyle konuşmak eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşla kavga ettiğini görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kavga ettiğini görmek yardımının olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında birisiyle kavga ettiğini görmek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir