AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktorla kavga etmek

Kahve falında doktorla kavga etmek

Kahve falında doktorla kavga etmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında doktorla kavga etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında doktorla kavga etmek menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktorla kavga ettiğini görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doktor birini görmek kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz doktor önlüğü görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine işarettir.

Kahve falında doktorluğu kazanmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına işarettir.

Kahve falında iki doktor görmek gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birçok doktor görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine delalettir.

Kahve falında hasta ve doktor görmek isabetli adımlar atacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir