AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor ve hasta görmek

Kahve falında doktor ve hasta görmek

Kahve falında doktor ve hasta görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalettir.

Kahve falında doktor ve hasta gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda değişiklik yapabilirsiniz.

Kahve falında doktorun hasta olduğunu görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doktor ve hasta görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, kazancının artacağına, rivayet eder.

Kahve falında doktoru hasta görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta doktor görmek üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hayatının karışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hasta ve doktor görmek kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında doktor önlük giymek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında doktorun muayene ettiğini görmek malının ve parasının da artacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında doktorlar görmek huzur ve şifa bulacağına, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir