AnaSayfa / Genel / Kahve falında doktor bayan görmek

Kahve falında doktor bayan görmek

Kahve falında doktor bayan görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, rahatlığa ereceğine, iç sıkıntısına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, zorlukların ve engellerin aşılacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, uzun uzun dalıp gideceğine tabir olunur.

Kahve falında doktor bayan gördüyseniz:

  • Bazı ortam veya konulara katılımlarda son dakika değişiklikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında doktor bayan görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bayan doktor görmek bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göz doktoru olmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doktorun öptüğünü görmek hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz doktor önlük giymek neşesini ve huzurunu yitireceğine, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında doğum doktoruna gitmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doktorda sıra beklemek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kalp doktoruna gitmek hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir