AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yapıp ölmek

Kahve falında doğum yapıp ölmek

Kahve falında doğum yapıp ölmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, işlerin yoluna gireceğine, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, zorlukların giderileceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında doğum yapıp ölmek gördüyseniz:

  • Ortaya koymak istediğiniz işleri, planları veya iş birliklerini başlatmadan önce bir sağlama yapmanızda fayda var.

Kahve falında doğum yapıp ölmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına delalettir.

Kahve falında doğum yapıldığını görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında doğum yapıp bebek emzirmek kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum yapıp emzirmek fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine inanılır.

Kahve falında doğum yapıp bebeği emzirmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında trafik kazası yapıp ölmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına delalettir.

Kahve falında doğum gününde ölmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında doğum yaparken öldüğünü görmek yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir