AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yapmak ve bebek emzirmek

Kahve falında doğum yapmak ve bebek emzirmek

Kahve falında doğum yapmak ve bebek emzirmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, sağlığının yerine geleceğine, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında doğum yapmak ve bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Romantizm hayatınızı renklendirebilir.

Kahve falında doğum yapmak bebek emzirmek yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına alamet eder.

Kahve falında doğum yapmak ve bebek emzirmek bilgi sahibi olacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum yapmak emzirmek son model arabaya sahip olacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına işaret eder.

Kahve falında doğum yapmak ve emzirmek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, ekmeğin kesileceğine inanılır.

Kahve falında doğum yapıp bebeği emzirmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğum yapıp bebek emzirmek bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebek doğum yapmak ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmak ve bebek görmek maddi anlamda rahatlık göreceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir