AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum emzirmek

Kahve falında doğum emzirmek

Kahve falında doğum emzirmek yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, rahata erileceğine, ne yöne gideceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında doğum emzirmek gördüyseniz:

  • Yapacağınız değişiklikler bazı kişileri yakın çevrenize çekerken bazılarını uzaklaştırabilir.

Kahve falında doğum yaptığını ve emzirdiğini görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmak emzirmek hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında doğum yapmak ve emzirmek kısmetinin açılacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum yapıp emzirmek yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğum yapıp bebeği emzirmek sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına yorulur.

Kahve falında doğum yapmak bebek emzirmek başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine işarettir.

Kahve falında doğum yapıp bebek emzirmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında doğum emzirmek huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir