AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yapmak bebek emzirmek

Kahve falında doğum yapmak bebek emzirmek

Kahve falında doğum yapmak bebek emzirmek sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, işlerinin gerileyeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, çevresinin güzel insanlarla dolacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmak bebek emzirmek gördüyseniz:

  • Baskı altında yanlış adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında doğum yapmak ve bebek emzirmek çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğum yapmak bebek emzirmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, başarısız olacağına inanılır.

Kahve falında doğum yapmak ve emzirmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında doğum yapmak emzirmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında doğum yapıp bebek emzirmek gururlandıracak işler yapacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğum yapıp bebeği emzirmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işaret eder.

Kahve falında erkek bebek doğum yapmak yüklü miktarda para kazanacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında ikiz bebek doğum yapmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir