AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yapan kadınlar görmek

Kahve falında doğum yapan kadınlar görmek

Kahve falında doğum yapan kadınlar görmek ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında doğum yapan kadınlar gördüyseniz:

  • Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Kahve falında kadın doğum doktorunu görmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum yapmış kadın görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine delalettir.

Kahve falında kadın doğumu görmek saygınlığına da saygınlık katacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Kahve falında hamile kadına doğum yaptırmak kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında kadına doğum yaptırmak aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğum yapan kadın görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına alamet eder.

Kahve falında doğum eden kadın görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı bir kadının doğum yaptığını görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir