AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın doğum doktorunu görmek

Kahve falında kadın doğum doktorunu görmek

Kahve falında kadın doğum doktorunu görmek başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, büyük mutluluk duyulacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın doğum doktorunu gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız, karşınızdaki kişilerin aslında sizin istediğiniz veya ihtiyacınız olan şeyleri teklif ettiğini görebilirsiniz.

Kahve falında kadın doğum doktoru görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın doğum doktor görmek eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, imkânların günden güne azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadın doğum doktorunu görmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında doğum doktoruna gitmek bazı kimselere haksızlık edeceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına işarettir.

Kahve falında doğum doktoru görmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına rivayet eder.

Kahve falında doğum doktor görmek kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine alamet eder.

Kahve falında doğum doktorunu görmek kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir