AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yapmış kadın görmek

Kahve falında doğum yapmış kadın görmek

Kahve falında doğum yapmış kadın görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapılacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında doğum yapmış kadın gördüyseniz:

  • Belli bir düşmanlıkla karşı karşıyasınız.

Kahve falında doğum yaparken ölen kadın görmek hakkı olanlara kavuşacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine inanılır.

Kahve falında kadın doğum doktoru görmek iftiraya maruz kalınacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doğum yapan kadınlar görmek adeta havalara uçacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın doğum doktorunu görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, şansın döneceğine yorulur.

Kahve falında doğum yapan kadının öldüğünü görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadına doğum yaptırmak çok büyük başarılara kavuşacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadına doğum yaptırmak dertlerinden kurtulacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının doğum yapmasını görmek işlerinin karışacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir