AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın doğumu görmek

Kahve falında kadın doğumu görmek

Kahve falında kadın doğumu görmek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, işlerin düzene gireceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, aradığı aşkı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın doğumu gördüyseniz:

  • Geleceğe dönük bazı faydalı planlarınız olabilir.

Kahve falında hamile kadının doğum yaptığını görmek eksiği kendinde bulacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın doğum uzmanı görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile bir kadının doğum yaptığını görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kadın doğumcu görmek bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet eder.

Kahve falında doğum yaparken ölen kadın görmek kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalettir.

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında doğum yapan kadınlar görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın doğum uzmanına gitmek daha fazla para kazanacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir