AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni doğum yapan kadın görmek

Kahve falında yeni doğum yapan kadın görmek

Kahve falında yeni doğum yapan kadın görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, hane içine ay doğacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında yeni doğum yapan kadın gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

Kahve falında yeni doğum yapmış kadın görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeni doğum yapan kadın görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni doğum yapmış birini görmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, bu yüzden çok büyük parasal sıkıntının kucağına delalettir.

Kahve falında yeni doğum yaptığını görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında yeni doğum yapmak kazancın günden güne artacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğum yapmış olmak hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni doğum yapan birini görmek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında kadın doğum doktor görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir