AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kadına doğum yaptırmak

Kahve falında hamile kadına doğum yaptırmak

Kahve falında hamile kadına doğum yaptırmak yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, işini kaybedeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, ele geçen paranın daha da artacağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, alacağı destek sayesinde duygu dolu anlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile kadına doğum yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri memnun etme çabanız bazı konularda zarar ya da kayıplara neden olabilir.

Kahve falında hamile kadının doğum yapmak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında hamile kadına doğum yaptırmak zor günler geçireceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına inanılır.

Kahve falında hamile bir kadının doğum yaptığını görmek ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kadının doğum yaptığını görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hamile kadını doğum yaparken görmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile olmak doğum yapmak geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına alamet eder.

Kahve falında hamile olup doğum yapmak sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında hamile olduğunu doğum yapacağını görmek çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir