AnaSayfa / Genel / Kahve falında doğum yapan kadının öldüğünü görmek

Kahve falında doğum yapan kadının öldüğünü görmek

Kahve falında doğum yapan kadının öldüğünü görmek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında doğum yapan kadının öldüğünü gördüyseniz:

  • Fazla konuşmanız yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Kahve falında doğum yapan kadının öldüğünü görmek ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı bir kadının doğum yaptığını görmek bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında hamile kadına doğum yaptırmak hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın doğum doktoruna muayene olmak işlerin aksamayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın doğum doktoru görmek hayallerinin söneceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında kadın doğumcu görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın doğumcuya gitmek orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında doğum yapmış kadınlar görmek eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir