AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın doğumcu görmek

Kahve falında kadın doğumcu görmek

Kahve falında kadın doğumcu görmek hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek alamet eder.

Kahve falında kadın doğumcu gördüyseniz:

  • Kararı daha ileriye bırakmalısınız.

Kahve falında bir kadının doğum yaptığını görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına inanılır.

Kahve falında başka bir kadının doğum yaptığını görmek borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine delalettir.

Kahve falında kadın doğum doktorunu görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadına doğum yaptırmak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında kadın doğuma gitmek insanları kıracağına, üzeceğine, verdiği emeklerin boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın doğum doktoru görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına delalettir.

Kahve falında yeni doğum yapmış kadın görmek işlerin düşeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın doğum görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir