AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının doğum gününü kutlamak

Kahve falında arkadaşının doğum gününü kutlamak

Kahve falında arkadaşının doğum gününü kutlamak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının doğum gününü kutlamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçekler, gizli kapaklı ya da kötücül işler veya ele geçen bilgiler şaşırtıcı olabilir.

Kahve falında arkadaşının doğum gününü kutlamak hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine yorulur.

Kahve falında arkadaşının doğum günü kutlamak güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına inanılır.

Kahve falında doğum günümü kutlamak kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün doğum gününü kutlamak düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ölen birinin doğum gününü kutlamak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sürpriz doğum günü kutlamak çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına inanılır.

Kahve falında kardeşinin doğum gününü kutlamak yaşamındaki engellerin kalkacağına, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına işarettir.

Kahve falında sevgilinin doğum gününü kutlamak mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir